Szülőknek

Kedves Szülők!

Biztosan nem először töritek a fejeteket, hogy hogyan mozdítsátok ki a gyermekeitek a mobil vagy komputer képernyő elől, vagy, hogy hogyan védjétek meg őket az online erőszaktól, álhírektől, gyűlöletbeszédtől, vagy esetleg, hogy milyen iskolán kívüli lehetőségek vannak a fiatalok valós éltre nevelésére?

Mi a #riszpekt programunkkal ezekre a kérdésekre keressük a gyermekeitekkel és reméljük, veletek együtt a válaszokat. Célunk, hogy a 15-20 éveseket – akik sok időt töltenek különböző mobilalkalmazások és internetes felületek használatával, böngészésével -, bevonjuk olyan játékokba, feladatok megoldásába, csoportos munkába, amelynek segítségével értelmes témákkal találkozhatnak, feltöltődve a szabadidő tartalmas eltöltésével, és a közösségi tanulás újszerű élményével.

Célunk továbbá, hogy a gyerekeken keresztül, családjaik bevonásával nagyobb közönség számára mutassunk példát, hogy hogyan lehet egy egymás tiszteletére, egymás iránti érzékenységre, szolidaritásra épülő társadalomban jól-létben együtt élni.

Csatlakozzatok ti is gyermekeitekkel együtt hozzánk!

Keressetek minket a szülőknek létrehozott FB csoportban: JóArc Szülők a Riszpekt.com Mozgalomban