Rólunk

Rólunk és a #riszpektről

Küldetésünk, Céljaink & Értékeink

Hiszünk a fiatalokban és abban, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel értéket tudnak alkotni. Ezen az úton segítjük őket, hogy saját jövőjükbe fektessenek és megmutathassák, hogy milyen tudás, érzékenység, képességek rejtőznek bennük, melyeket az iskolai oktatásban nem tudnak kamatoztatni. Célunk, hogy ezeket a kincseket felfedezzék és megosszák egymással.

Kik vagyunk?

A csapat jófej és felelősségteljes felnőttekből áll. Együtt dolgozunk a fiatalokkal, egyetemistákkal és középiskolásokkal, akik együtt alakítják velünk a kampányokat, részt vesznek a programokon, és segítenek nekünk, hogy ne legyünk túl fafejek.

Mi a riszpekt?

A #riszpekt a művészeten, a sporton, az oktatáson és a közösségi médián keresztül fiatalokat megmozgató közösségépítő program. Egyszerre tanulás és szórakozás: tanulás arról, ami érdekel, és szórakozás, mert a közös érdeklődés összeköt és öröm együtt alkotni.

Értékeink

A magunk és mások iránti tisztelet, a tanulni vágyás és a közösség ereje. Hisszük, hogy mindenkinek van helye a társadalmunkban, hogy ez a sokszínűség, érzékenység és érdeklődés teszi erőssé a közösségünket.

Programok

Online és élő programok egyaránt várják a gyerekeket és fiatalokat: sportesemények, közösségi programok, online fotó és videóversenyek minden mennyiségben.

A #riszpekt közössége

Közösségünk

Mi egy olyan csapat vagyunk, amelyben tinédzserek, húszasok és x-generációsok együtt alkotunk, mindenki azt hozza be a közösbe, amiben a legjobb. Te miben vagy a legjobb? Gyere és csatlakozz hozzánk!

315.000 Ft tárgyi adomány
117 diák
1524 óra időadomány
155.000 Ft Pénzadomány
7.9 M Ft Összadományérték

Partnerek & Szponzorok

Sok kicsi sokra megy.

Fektess a jövőbe és Adományozz még ma!