Játékfelhívás

Szia, 15-20 éves vagy? Vegyél részt  egy fotó és kisfilm pályázaton! Értékes ajándékok várnak, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni!

A téma: Miért jó itthon?

  • Gyere és regisztrálj a kampányba az alábbi űrlapon
  • Készíts egy fotót vagy egy maximum 60 másodperces kisfilmet a témában! (Ez lehet a nagyi palacsintája, a kedvenc városod, a barátaid, bármi, amitől jól érzed magad itthon!)
  • Ezután töltsd fel a fotót vagy a kisfilmet a saját Insta oldaladra és ne felejtsd el a hashtagek használatát: #miertjoitthon és #riszpektcom1.

Az nyer, aki a legtöbb lájkot tudja megszerezni a képéhez vagy filmjéhez!Ez rajtad múlik, kérd ismerőseidet, hogy lájkolják, és osszák meg az alkotásod!

A kampány időtartama

A kampány 2020. október 15-én indul és november 15-ig tart. Eredményhirdetés 2020. november 21-én.

A fődíj mindkét kategóriában 50 000 Ft. A második helyezett 30 000 Ft, a harmadik pedig 20 000 Ft pénzjutalomban részesül. A 4-10. helyezettek pedig értékes tárgynyereményeket kapnak! Mindkét kategóriában különdíjat is hirdetünk!

Figyeld minden nap a riszpekt.com1 Insta oldalát, itt mutatjuk be a nyereményeket és a támogatókat!
Ne feledd, csak rajtad múlik, hogy mennyi lájkot szerzel, és mennyire lesz népszerű a fotód vagy kisfilmed! Oszd meg velünk, hogy #miertjoitthon!