Kampányok

#riszpekt Kampányok 

#after2020 kampány

Szia, középiskolába jársz és 15-20 éves vagy? Vegyél részt a legújabb zene- és tánc páyázatunkon! Értékes ajándékok várnak, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni! wink

#riszpekt Cipősdoboz akció

Elindult a cipősdoboz ajándék gyűjtés, amely annyiról szól, hogy megpróbáljuk más karácsonyát is szebbé tenni. Amire nincsen szükségetek, mint például régi játékok vagy ruhák, azokat egy cipősdobozba kell tenni és az egyik gyűjtő pontnál leadni.

#miertjoitthon nyertesek

Az instagram.com felületén szerveztünk a fiataloknak egy pályázatot, amelyben fotós és videós képességeiket mutathatták meg. A legjobbakat természetesen értékes díjakkal ajándékoztuk meg.

#miertjoitthon kampány az instán

Szia, 15-20 éves vagy? Vegyél részt  egy fotó és kisfilm pályázaton! Értékes ajándékok várnak, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni! wink

Elindult a FLEX podcast

A FLEX , ami nem kímél, egy heti podcast, elsősorban diákoknak. Ivett vagyok, tizenegyedikes egy budapesti középiskolában, és Nelli vagyok, nyolcadikos egy általános iskolában Budapesttől nem messze. Kérdezünk, dumálunk, kritizálunk, kíváncsiskodunk. Minden szerdán este hattól.

Fiatal Mítoszírtók az álhírek rémei

2019 őszétől az Erasmus+ program keretében görög, olasz, cseh és ciprusi partnereinkkel közösen elindítottuk a Fiatal Mítoszírtók programot, amelynek célja, hogy felkészítse a fiatal korosztályt az Interneten terjedő álhírek, reklám és politikai propaganda, valamint gyűlöletbeszéd ellen.

#riszpekt.com Torna Törökbálinton

2018. június 30-án Törökbálinton a Sportarénában rendeztük a #riszpekt.com Tornát, ahol teremfoci, kézilabda, B33 kosárlabda sportágakban versenyeztek több korosztályban a gyerekek, miközben a szülőkkel játékos formában beszélgettünk a mobilozással kapcsolatos aggályaikról.

Sport, családi napok és #fairplay

2018. augusztus 4-5-én, Zánkán jelentünk meg a Footsal Tornán, illetve augusztus 12 és 18-a között a nemzetközi csapatokat is vendégül látó Cell Kupán Veszprémben, ahol a Fair play a sportban és a Fair play az életben játéktémákkal mozgattuk meg a gyerekeket.

ADOMÁNYOZZ TÁRGYAT
A közösségi programokban részt vevő fiatalok minden apróságnak örülnek.
ADOMÁNYOZD AZ IDŐDET
Lehetőséget biztosítunk számodra, hogy ötleteiddel és munkáddal támogasd a fiatalokat.
ADOMÁNYOZZ PÉNZT
A pénzadományokat teljes egészében fiatal tehetségek támogatására fordítjuk.
CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
Kövess minket közösségi média felületeinken, amelyet a fiatalok bevonásával teszünk érdekessé.