Blog

#riszpekt Hírek & Érdekességek

#after2020 kampány

#after2020 kampány

Szia, középiskolába jársz és 15-20 éves vagy? Vegyél részt a legújabb zene- és tánc pályázatunkon! Értékes ajándékok várnak 🎁, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni!

bővebben

A SmarTTeens bemutatja: Tóth Balázs

Hogyan kapcsolódjatok hozzám? https://youtu.be/kyqtHax68uU Gyújtótávolság és objektív https://www.youtube.com/watch?v=maKgIM33gdE Milyen kábelt használjak? https://www.youtube.com/watch?v=tlvLxVwDgps Portréfotózáshoz milyen objektívet használjak?...

bővebben
Péntek este 8

Péntek este 8

A Péntek Este Nyolc egy olyan közösségi program, amely online formában indít beszélgetéseket, olyan témákban, ami érdekli a fiatalokat.

bővebben

#miertjoitthon kampány az Instán

Szia, 15-20 éves vagy? Vegyél részt egy fotó és kisfilm pályázaton! Értékes ajándékok várnak, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni!

bővebben

Sport, családi napok és #fairplay

A Főkert Nonprofit Zrt-vel közösen rendezett családi programon több ezer embert tudtunk elérni a #riszpekt gondolatával, és június 2-án az internetezéssel kapcsolatos gondolatokat, félelmeket beszéltük meg szülőkkel, gyerekekkel. Mit jelent a fiataloknak a mobilozás? Mitől tartanak a szüleik? Hogyan lehet a gyerekek és a szüleik igényeit összeegyeztetni? Izgalmas kérdések és izgalmas beszélgetések kerekedtek ki a közös játékok során.

bővebben

#riszpekt.com Torna Törökbálinton

2018. június 30-án Törökbálinton a Sportarénában rendeztük a #riszpekt.com Tornát, ahol teremfoci, kézilabda, B33 kosárlabda sportágakban versenyeztek több korosztályban a gyerekek, miközben a szülőkkel játékos formában beszélgettünk a mobilozással kapcsolatos aggályaikról.

bővebben

Sok kicsi sokra megy.

Fektess a jövőbe és Adományozz még ma!