Instagram nyereményjáték #after2020kampany

Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató

Dátum: 2021. február 15 – március 15.

A Cromo Alapítvány (Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út. 83., Adószám: 18178584-2-43, a továbbiakban: Szervező) mint szervező és adatkezelő szervezi a jelen játékszabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) meghatározott Instagram nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték).

Jelen Szabályzat tartalmazza a Nyereményjátékra irányadó adatkezelési nyilatkozatot.

A Játék adatfeldolgozója és adatkezelője a Szervező.

A Játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a Cromo Riszpekt facebook oldalán (https://www.facebook.com/riszpekt1 és a https://riszpekt.com/aktualis/ weboldalon.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Részvételi feltételek

A Nyereményjátékban minden középiskolás 15-20 év közötti természetes személy részt vehet, aki érvényes regisztrációval rendelkezik az Instagram közösségi oldalon, valamint regisztrált a Nyereményjáték regisztrációs űrlapján: https://forms.gle/yVHRfd2F7sRitDBy9, és a Nyereményjáték időtartama alatt zenét (videó) vagy táncelőadást (videó)  tesz közzé a saját Instagram-oldalán a jelen Szabályzatban meghatározottak szerint (továbbiakban: Játékos). A pályamű videón minden esetben látszódnia kell az előadónak, pályázónak! Az Instagram oldalon a Játékban való részvételt az #after2020kampany és #riszpektcom1 együttes használatával lehet biztosítani. A pályaműveket minden esetben egy a regisztrációt követően e-mailben kiküldött Google drive felületre is fel kell tölteni  megadva benne a palyazat #cimet, melynek egyeznie kell a regisztrációkor megadott címmel.

A pályázónak a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük ki a Google drive mappa linket, ahová a pályázatát fel kell töltenie. A pályamű sikeres feltöltését követően újabb visszaigazoló e-mailt küldünk ki a pályázó számára. A Google drive felületre feltöltött pályaműveket kizárólag a szakértői zsűri számára továbbítjuk az értékelés megkönnyítése érdekében.

A Nyereményjátékban a Szervező alkalmazottai, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdésében meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Nyereményjátékban való részvételhez a Játékosnak a Szervező által közzétett Játékfelhívásnak megfelelően először regisztrálnia kell a https://forms.gle/yVHRfd2F7sRitDBy9 űrlapon majd a felhívás szerinti legalább 1 maximum háromperces videót kell közzétennie a saját Instagram oldalán és meg kell jelölnie a posztot az #after2020kampany és #riszpektcom1 hashtagekkel. A videót abban az esetben, ha egy csapatalkotásról van szó, a csapat minden tagja megoszthatja és gyűjtheti a kedveléseket az Insta oldalán. Az alkotásban tiszteletben kell tartania a kulturált közbeszéd határait. Ezután kell megtörténnie a pályázat Google drive felületre történő feltöltésének is.

A Nyereményjátékban való részvétel, így a zenemű vagy táncelőadás közzététele a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti, amely írásbeli formának minősül.

A nyereményjátékban egy adott kategóriában (zene vagy tánc) egy pályázó (vagy pályázó csapat és annak tagjai) csak egy alkotással, pályázattal vehet részt. A választott kategóriát a pályázó játékos a Nyereményjáték regisztrációs űrlapján köteles bejelölni.

Határidők

A Játékos felelőssége, hogy a Nyereményjáték posztot, valamint a Játékos Instagram regisztrációjára beérkező üzeneteket és értesítéseket kellő időben figyelemmel kísérje. A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Játékos mulasztásából adódó következményekért.

Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték időtartama: 2021. február 15 – március 15. 

Eredményhirdetés: 2021. április 10.

A Nyereményjáték menete

A Nyereményjáték az Instagramon zajlik.

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban, és jogosult legyen a nyereményre a következő játékfelhívás szerint kell eljárnia:

Játékfelhívás     

Szia, középiskolába jársz és 15-20 éves vagy? Vegyél részt a legújabb zene- és tánc pályázatunkon!☺️

Értékes ajándékok várnak 🎁, és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz is tudsz óraszámokat szerezni! ⏰

A téma: After 2020

1. Gyere és regisztrálj a kampányba az alábbi űrlapon:https://forms.gle/yVHRfd2F7sRitDBy9

2. Készíts egy

→ zeneművet bármilyen stílusban és előadásban, lehet ez egy rövid házikoncert vagy egy dj keverés, akár rappelhetsz vagy játhatsz a hangszereden, rajtad múlik, miben vagy tehetséges! 🎶

VAGY

→ táncelőadást, balett vagy street dance, esetleg breakdance vagy cha cha cha, mit mutatnál meg szívesen? Egyedül és társaiddal is tarthatsz táncbemutatót, te döntesz! 💃🕺

A zenei- vagy tánc alkotásod maximum 3 perces lehet és videóban kell közzétenned a témában!

A téma pedig egyszerű, after 2020:

Milyen volt számodra ez a 2020-as év?

Mit tanultál, miben változtál? Mi változott az életedben?

Milyen terveid vannak 2020 utánra, milyen legyen a 2021?

Kíváncsiak vagyunk az élményeitekre, gondolataitokra, terveitekre, de egy kis csavarral, zenében és táncban kifejezve!

3. Ezután töltsd fel a videót a saját Insta oldaladra ésne felejtsd el a hashtagekek használatát: #after2020kampany és #riszpektcom1!

Mindkét kategóriában egy szakértői zsűri választja ki a nyerteseket. Aki a legtöbb lájkot tudja megszerezni a zenéjéhez vagy táncelőadásához a közönségdíjat nyeri el!

Ez rajtad múlik, kérd ismerőseidet, hogy lájkolják, és osszák meg az alkotásod!

A kampány 2021. február 15-én indul és március 15-ig tart.

Eredményhirdetés 2021. április 10-én. 📣 🥁

A fődíj mindkét kategóriában 50 000 Ft. A második helyezett 30 000 Ft-ot, a harmadik pedig 20 000 Ft pénzjutalomban részesül. A 4-10. helyezettek pedig értékes tárgynyereményeket kapnak! Mindkét kategóriában közönségdíjat is hirdetünk! 🎁

Figyeld minden nap a riszpekt.com1 Insta oldalát, itt mutatjuk be a nyereményeket és a támogatókat!

Ne feledd a közönségdíj csak azon múlik, hogy mennyi lájkot szerzel, és mennyire lesz népszerű a zenéd vagy táncod! Oszd meg velünk, hogy milyen lesz az after2020!

A szerzett lájkokat kizárólag hirdetés felhasználása nélkül tudjuk elfogadni!

A nyertesek kiválasztása

A szakértői zsűri az összes beérkező formai követelményeknek megfelelő alkotásból választja ki a díjazottakat kategóriánként. A nyertesek azon Játékosok közül kerülnek ki, akik a játékidőszakon belül zenét vagy táncot tettek közzé a saját Insta oldalukon és használták az  #after2020kampany és #riszpektcom1 hashtageket (mindkettőt együttesen), valamint alkotásukat feltöltötték a kampány drive felületére. A fődíj mindkét kategóriában 50 000 Ft. A második helyezett 30 000 Ft, a harmadik pedig 20 000 Ft pénzjutalomban részesül. A 4-10. helyezettek értékes tárgynyereményeket kapnak. Mindkét kategóriában közönségdíjat is hirdet a Szervező, amellyel azokat a pályázatokat díjazza kategóriánként, amelyek a legtöbb lájkot szerezték. A közönségdíj esetében a nyertesek kizárólag a lájkok számától függnek. 

A Nyereményjáték nyerteseit a Cromo Insta oldalán hirdetjük meg (riszpekt.com1). Az aktív részvételt a kötelező iskolai közösségi szolgálatban elszámolható óraszámokkal írja jóvá a Szervező. Részletekért keresd Simon Boglárkát (simon.boglarka@cromo.hu).

A nyeremény átvétele

A nyertes Játékosokat a Szervező e-mailen keresztül értesíti a további teendőkről.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményről való értesítés után 2 hétig a Szervezővel nem veszi fel a kapcsolatot, elveszti jogát az ajándékhoz és a kötelező iskolai közösségi szolgálathoz való óraszámát, valamint jelen Szabályzat elfogadásával kifejezetten és visszavonhatatlanul, írásban lemond az ezzel összefüggő bármilyen kártérítési, megtérítési, illetve egyéb igényéről.

A nyertes Játékosnak meg kell adnia személyes adatait, illetve a Szervezők által kért információkat, nyilatkozatokat ahhoz, hogy nyereményére igényt tarthasson. A Játékos köteles viselni annak következményeit, ha személyes adatait hibásan adta meg.

Szervező által bekért személyes adatok: a nyertes neve, Instaneve, e-mailcíme, iskola neve/címe.

Amennyiben a nyertes fotót vagy kisfilmet beküldő Játékos cselekvőképességében korlátozott vagy cselekvőképtelen, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

A nyeremény másra át nem ruházható.

Adófizetés

A Nyertest a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli adó/személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség.

Szerzői jogok, felhasználás

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. A Szabályzat módosításáról a Szervező az Instagramon keresztül értesíti a Játékosokat.

A Szervező jogosult saját belátása szerint, külön értesítés, jóvátétel, kártérítés és indokolás nélkül kizárni azt a Játékost a Nyereményjátékból:

 – aki nem, illetve nem lett volna jogosult részt venni a Nyereményjátékban;

– aki a Szervező alkalmazottja, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1–2. pontjaiban meghatározott hozzátartozója;

– aki az Instagram felhasználói feltételeit megszegve vagy megkerülve regisztrált az Instagramon;

– aki, hirdetést használva szerzi a lájkokat;

– aki bármilyen módon megsérti, vagy megszegi a jelen Szabályzat rendelkezéseit, vagy a Nyereményjátékkal összefüggésben egyéb jogszabályt, más jogát, és/vagy jogos érdekét sérti, illetve erre nézve alapos gyanú merül fel;

– aki az átvételhez szükséges személyes adatot nem adja meg;

– aki a megadott határidőn belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel;

– aki személyes adatait hibásan adja meg a Szervező részére, illetve személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulását visszavonja;

– aki valótlan vagy hibás nevet ad meg a Szervező részére, vagy szándéka egyéb módon arra irányul, hogy a Nyereményjátékban valótlan személyt jogosítson a nyereményre;

– akit a Szervező egyéb okból jónak lát kizárni, így különösen, de nem kizárólag akkor, ha a Játékos az Instagramon nem lett volna jogosult regisztrálni, vagy kommentjeivel sérti a Szervező jogos gazdasági érdekeit.

A Szervezők jogosultak saját belátásuk szerint külön értesítés, jóvátétel, kártérítés és indokolás nélkül kizárni azon Játékos által feltöltött videót a Nyereményjátékból, amelyik:

– nem felel meg a jelen Szabályzatban foglalt követelményeknek, vagy egyéb jogszabályt, így különösen szerzői jogot sért;

– ízléstelennek ítélnek;

– közerkölcsöt sért;

– nyíltan szexuális, illetve pornográf tartalmú;

– obszcén;

– gyűlöletkeltésre alkalmas.

A Játékos, illetve videó kizárása esetén az adott Játékos nem tarthat igényt nyereményre.

A Szabályzat megszegésével, illetve a kizárásra okot adó ténnyel, körülménnyel, illetve információval kapcsolatos gyanú esetén a Szervező a lehetőségeihez képest, ésszerű és arányos mértékű vizsgálatot folytat le, és a vizsgálat során tudomására jutott információk alapján hozza meg döntését. A vizsgálat lezárta után érkezett észrevételeket, információkat a szervezőnek nem áll módjában figyelembe venni. A szervező ilyen vizsgálatot csak az adatkezelési jogosultság érvényességi idején belül folytat le.

A Szervező felelőssége

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos mulasztásából eredő következményekért. A szolgáltatás ingyenességéből adódóan a Szervező nem szavatolja a Nyereményjáték szünetmentességét, nem tehető felelőssé a Nyereményjáték felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Szervező a Nyereményjáték, valamint a Nyereményjáték oldalának működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban nem tehető felelőssé. Továbbá tekintettel arra, ha a szoftver valamely hozzászólást nem észlel, illetve, ha a Játékos hibájából tévesen, rosszul lett megjelölve, illetve feltöltve, a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező kizár valamennyi kártérítési, kártalanítási igényt a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték, így különösen az alkalmazott szoftver esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Egyéb rendelkezések

A Szervezők kijelentik, hogy a Nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá. A jelen Szabályzatra a magyar jog az irányadó.

A Nyereményjáték független az Instagramtól, abban az Instagram nem vesz részt, nem támogatja.

Adatkezelési tájékoztató

A Szervezők az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 20. § paragrafusa szerint tájékoztatják a Játékost, hogy a Nyereményjátékban való részvételhez a Szervezők által kért adatainak szolgáltatása önkéntes, a Játékos hozzájárulásán alapul.

A videó (tánc vagy zene) feltöltésével a Játékos kifejezetten, írásban hozzájárul személyes adatai kezeléséhez, függetlenül attól, hogy a Nyereményjáték során mikor bocsátja a Szervezők rendelkezésére.

A Nyereményjáték során a Szervezők a jogszabály és a Játékos hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja, valamint (2) bekezdés a) pontja alapján kezelik a Játékos által megadott alábbi személyes adatokat a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átadása érdekében:

– név;

– Instanév;

– e-mailcím;

– iskola neve/címe

A Szervező szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Üzemeltető az érintettek hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel.

A Szervező mint Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott személyes adatokat az Infotv. rendelkezéseinek és jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és harmadik félnek át nem adja.

A Játékos tájékoztatást kérhet a Szervező által kezelt személyes adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, adatvédelmi incidens esetén annak körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről. A Játékos tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését és zárolását, illetve adatainak a megjelölt célra, vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését, továbbá tiltakozhat az adatkezelés ellen, az illetékes bíróság előtt érvényesítheti jogait és a jogszabályok szerint őt esetlegesen megillető kártérítést és sérelemdíjat. Hozzájárulását a Játékos bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja.

A Játékos jogérvényesítési lehetőségeit az Infotv., valamint a 2013. évi V. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.). Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők a Szervező munkatársai is az info@cromo.hu e-mail címen.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges, a jelen Szabályzatban megjelölt adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Nyereményjátékból való kizárásához vezet;

 valamint amennyiben az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény – vagy más törvény – a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

A Cromo Alapítvány adatkezelési szabályzata elérhető itt: https://www.cromoalapitvany.hu/adatkezeles/