#riszpekt

 vágod? lájkolod? követed?

Együttműködési lehetőségek

1. #riszpekt in the house

A cég munkatársai és gyermekeik számára, kiválasztott helyszínre családi nap, céges nap, karácsonyi parti, csapatépítés programok keretében közösen megtervezett téma mentén viszünk mobilapplikációs játékokat, ahol a dolgozók a mobilozással kapcsolatos félelmeikről, aggályaikról beszélgethetnek, míg a gyerekek korosztályuknak megfelelően értelmes, érdekes, hasznos témákkal ismerkednek, játékosan tanulnak.

2. #riszpekt, mint marketing

A cég termékeinek, szolgáltatásainak, üzeneteinek eljuttatása a szülőkhöz és a fiatalokhoz tanulás, élmény, játék, sport keretében.

3. #riszpekt programok támogatása

Hazai és nemzetközi projektek keretében számos sport-, művészeti és közösségfejlesztő programokat indítunk, amelyet partnerünk támogatni tud és témához kapcsolódó tartalmat javasolhat.

A partneri együttműködés keretében biztosítjuk a magyar és nemzetközi online felületeken, a programokon való megjelenést.

Futó és tervezett programok itt:

http://riszpekt.com/eztnyomjukmost/

4. #riszpekt, mint sportrendezvény

A fiatalokhoz legkönnyebben a sporton keresztül tudunk eljutni. Hazai és nemzetközi kézilabda-, foci-és kosérlabda csapatokkal állunk kapcsolatban, a legközelebbi Riszpekt Torna 2019 január közepén lesz, ahol partnerünk meg tud jelenni, és a sporton kívül témát, ötletet is tud javasolni a mérkőzések szüneteiben játszott mobiljátékokhoz.

Köszönjük eddigi partnereinknek!

Ha szeretne velünk kapcsolatba lépni, itt megteheti!

24 órán belül válaszolunk.

2 + 4 =