#riszpekt

 vágod? lájkolod? követed?

Mi a Riszpekt.com?

Ez egy közösség, egy játék, egy mozgalom. Ahol a 14-20 évesek értelmes tartalmakkal találkoznak mobilhasználatuk során.

Egy közösség, egy játék, egy mozgalom, amely összehozza a családokat.

Egy közösség, egy játék, egy mozgalom, amely értelmes és a tanulás szempontjából hasznos témákkal kínálja meg a fiatalokat.

A 14-20 éves korosztály egész napját a hagyományos oktatási intézményekben tölti, és rendszerint unalmasnak, érdektelennek, fárasztónak találják a tantárgyakat.

A Riszpekt.com ernyője alatt a fiatalok olyan témákkal fognak találkozni, amelyekkel nem, vagy csak keveset foglalkoznak az iskolában, vagy játékos formában egyáltalán nem találkoznak.

Mindezt olyan eszközökkel, melyeket ismernek és szabad idejükben használnak.

​Célja, hogy a 14-20 éveseket – akik sok időt töltenek különböző mobilalkalmazások és internetes felületek használatával, böngészésével -, bevonjuk olyan játékokba, feladatok megoldásába, csoportos munkába, amelynek segítségével értelmes témákkal találkozhatnak, feltöltődve a szabadidő tartalmas eltöltésével, és a közösségi tanulás újszerű élményével.

Célunk továbbá, hogy a gyerekeken keresztül, családjaik bevonásával nagyobb közönség számára mutassunk példát, hogy hogyan lehet egy egymás tiszteletére, egymás iránti érzékenységre, szolidaritásra épülő társadalomban jól-létben együtt élni.

Csatlakozz a JóArc Szülők a Riszpekt.com Mozgalomban Facebook csoporthoz!

A csoportban követni tudjátok a srácok kreatív projektjeit. Emellett beszélgetni tudunk az értelmes mobilhasználatról, megosztjuk egymással a jó gyakorlatokat ítélkezés, kioktatás nélkül!